Toni Bou domina en la qualificació del gran premi de casa

www.andorradifusio.ad

Toni Bou ha colpejat primer en el trial de casa. El pilot resident ha estat el més ràpid en la qualificació de la mànega andorrana del Mundial i aquest diumenge sortirà últim a les zones. Els voltants de la plaça de la Germandat de Sant Julià han viscut un gran ambient de trial.

El Mundial de trial està molt ajustat i Toni Bou no vol deixar escapar l'oportunitat de separar-se dels seus rivals amb una victòria a Andorra. El de Piera, amb dos punts de marge al capdavant de la general, ha fet gaudir els aficionats en la zona situada davant de la plaça de la Germandat. Bou ha marcat el millor temps per davant de Jaime Busto.

La primera posició permetrà Bou afrontar les zones sortint darrere dels seus principals rivals, circumstància que valorava molt positivament. La nombrosa presència d'aficionats ha animat la jornada i s'espera que aquest diumenge el públic es reparteixi per totes les zones, bona part de les quals estaran situades a Nagol, a prop de la carretera. La Federacíó Motociclista ha destacat l'èxit de la qualificació a Sant Julià.

Xavi Casas, l'únic pilot andorrà al Mundial, en la categoria de Trial GP2, ha tancat la qualificació en 25a posició.

Informa: Sergi Cano
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

Albert Soley, guanyador de l'Spartan Race Beast Marc Casal frega el podi a la Livigno SkyMarathon de la Copa del Món de curses de muntanya