Toni Bou inicia la defensa del Mundial de Trial GP amb un segon lloc i una victòria a Galícia

www.andorradifusio.ad

Toni Bou ha iniciat la defensa del Mundial de TrialGP amb una victòria i una segona posició a la prova inaugural, celebrada a Arteixo, Galícia, amb dues jornades independents. El resident comparteix lideratge provisional amb Jaime Busto.

Toni Bou no va tenir una estrena afortunada en el Mundial de TrialGP, que va alçar el teló dissabte a Arteixo, Galícia. 

En la primera jornada, el pilot resident es va veure superat per Jaime Busto, que va basar el seu triomf en una gran primera volta, en la qual només va penalitzar amb 2 punts. Al final en va totalitzar 7, per 13 de Bou. La segona posició, lluny de desanimar el de Piera, l'ha esperonat i aquest diumenge Bou ha posat les coses a lloc i ha celebrat la primera victòria de la temporada. De nou el seu màxim rival ha estat Busto, que ha sumat tres punts de penalització més que el resident.

Després de la cita d'Arteixo, Bou i Busto comparteixen el lideratge de la general del Mundial de trial a l'aire lliure amb 37 punts, seguits d'Adam Raga, amb 28. La propera prova arribarà el cap de setmana vinent a Gouveias, a Portugal.

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides Televisió de Galícia    

Comparteix:

Eder Sarabia després de la victòria contra l'Osca: "Ha sigut dels partits que més alta intensitat ens ha tocat jugar" Segona incompareixença de la UE Engordany per falta de pagaments als jugadors i cos tècnic