Toni Bou, ja campió del món, vol oferir espectacle a l'X-Trial d'Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

El Poliesportiu vestirà les millors gales el 8 d'octubre per celebrar el setzè títol de Toni Bou de campió del món d'X-Trial. La prova serà la cinquena i última del calendari del campionat, que ha dominat el pilot resident amb mà de ferro.

L'organització espera un Poliesportiu ple atès el ritme de venda d'entrades, similar al dels darrers anys. Veure el pilot en el primer X-Trial com a campió serà un al·licient més. A Andorra es lliuraran les medalles als tres primers classificats, amb Adam Raga i Matteo Gratarola que encara s'hi juguen el subcampionat.

Bou només pensa a tornar a guanyar, aquest cop, a casa.

"Molt content i amb moltes ganes de celebrar el títol aquí amb la gent de casa, els amics, vindrà gent de tot arreu. La veritat és que a l'última carrera normalment no hi ha pressió, però estic convençut que n'hi haurà perquè tindrem moltes ganes de guanyar davant tota la meva gent i això farà que sigui un bon espectacle."No caldrà assegurar perquè el títol ja el tenim. La sort de poder córrer dues vegades aquí a l'Indoor d'Andorra i hem aconseguit dues victòries i no vull que me la tregui ningú així que intentaré anar per la tercera"
Toni Bou, campió del món X-Trial

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

El MoraBanc Andorra es juga la lliga Catalana de LEB or a Barris Nord Àustria, Alemanya i Austràlia rivals d'Andorra al Mundial d'hoquei patins