Bons resultats de Carola Vila i Àxel Esteve per potenciar les opcions olímpiques

www.andorradifusio.ad

Bona jornada per a la Federació d'Esquí i per a dos aspirants als Jocs Olímpics d'Hivern. Àxel Esteve ha estat quart en un eslàlom FIS, i Carola Vila, desena en una Copa d'Europa d'Esquí de Fons.

Imatges del descens d'Àxel Esteve aquest matí a Itàlia. En els nacionals d'Albània ha estat quart en la disciplina d'eslàlom. Una bona remuntada tenint en compte que sortia amb el dorsal 34.

Esteve s'ha quedat a només 79 centèsimes del millor temps. Ha puntuat 29 amb 30 punts i ha rebaixat els 33 que presenta en la darrera llista. En aquesta mateixa prova, Carla Mijares ha estat 12a en categoria femenina.

En esquí de fons, top 10 de Carola Vila a la Copa d'Europa i, el més important, pas de gegant per participar en els Jocs Olímpics d'Hivern el proper febrer a la Xina. L'esquiadora ha estat desena en els 10 quilòmetres clàssics.

S'ha quedat a 1 minut i 37 segons de la guanyadora, però a només 25 segons del podi. Un dels criteris que li reclamava la FAE per anar als Jocs era fer un top 10 en Copa d'Europa. La decisió final correspondrà al COA i la direcció esportiva de la secció de fons.

A Àustria també han participat en categoria júnior Gina del Rio, que ha finalitzat en el lloc 21, i Quim Grioche, 62è. Demà, tres copes d'Europa. Carola Vila en esquí de fons i Cande Moreno i Joan Verdú en esquí alpí. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: FAE
Locució: Joel Romero

Comparteix:

El 18 i 19 de juny de 2022 hi haurà el segon Torneig Internacional de Rugbi de 7 L'Andorra Winter Rally engega motors