ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Torneig dels Petits Isards reuneix 500 infants de sis escoles de rugbi

www.andorradifusio.ad

La Santboiana ha dominat el Torneig dels Petits Isards, organitzat per la Federació de Rugbi. L'onzena edició ha reunit uns 500 infants de sis escoles de rugbi, que s'han repartit en tres camps.

El torneig dels Petits Isards és el final de festa de cada temporada per a l'escola de rugbi de la Federació i una bona manera de mesurar forces amb altres escoles de Catalunya i França. Hi participen des dels més petits, en categoria sub-8, fins als jugadors i jugadores sub-14, que estan a punt de fer el salt a la categoria cadet.

Els jugadors de l'escola FAR, Eric dos Santos, Ethan Compan i Noa Díaz han fet balanç dels partits que han disputat aquest dissabte al matí. 

En aquesta onzena edició han participat 500 infants de sis escoles de rugbi. Els partits s'han repartit entre els camps d'Ordino, l'Estadi Comunal-Joan Samarra i el Nacional.  

El president de la Federació de Rugbi, Jean-Marc Flaux, explica que cada vegada estan "recuperant més canalla. Hem fet moltíssima feina a nivell d'escoles. Tenim educadors que estan a la majoria de les escoles d'Andorra i el fruit és això".

La Santboiana ha dominat en les categories sub-10, sub-12 i sub-14. Andorra s'ha endut la victòria a la dels més menuts, la sub-8.

Informa: Joan López
Imatges: Àlex Vinyal

Comparteix: