ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Torrallardona lamenta que la suspensió d'Andorra 2021 deixarà sense competir "el millor equip de la història de la natació"

www.andorradifusio.ad

La Federació de Natació ha reprès els entrenaments a Ordino amb l'objectiu de recuperar el ritme i les sensacions de competició, tot i que de moment no hi ha cap prova a la vista. El director tècnic, Xavier Torrallardona, lamenta que la suspensió d'Andorra 2021 deixarà sense competir "el millor equip de la història".

Des de fa un parell de setmanes un grup de nedadors de la Federació ha tornat a l'aigua. Després de dos mesos d'entrenaments telemàtics a causa del confinament, la motivació és màxima, tot i que no hi ha competicions a la vista a Catalunya ni a la resta d'Espanya.

El director tècnic de la Federació de Natació, Xavier Torrallardona, posa en relleu que les cites internacionals més importants fins a final d'any han seguit la mateixa sort, ja que el Campionat d'Europa s'ha suspès i el del Món de piscina curta, que era al desembre, s'ha aplaçat un any. Confia en no trigar massa a tornar a la competició conscient que hauran d'esperar al procés que segueix la Covid-19.

Torrallardona lamenta que la suspensió dels Jocs d'Andorra 2021 deixarà fora de l'aigua "potser el millor equip de la història de la natació, no en individualitat, però sí en conjunt". "Portàvem 6 medalles de Montenegro i esperàvem que fos el final d'alguns nedadors, perquè és llei de vida, i l'inici d'altres que pugen amb molt bones perspectives".

El director tècnic considera que, a banda de l'impacte de la Covid-19, ha faltat previsió per tenir a punt quan tocava algunes de les instal·lacions que havien d'acollir els Jocs.

Informa: Joan López
Imatges i declaracions cedides: Federació Andorrana de Natació


Comparteix:

3.236.108.61