Tyson Pérez fitxarà per l'Unicaja de Màlaga

www.andorradifusio.ad

Tyson Pérez serà jugador de l'Unicaja de Màlaga. Els malaguenys pagaran una mica més de 200.000 euros, però el deixaran cedit aquesta temporada al MoraBanc.

Un dels serials de l'estiu arriba al final. El jugador del MoraBanc Tyson Pérez fitxarà per l'Unicaja de Màlaga després que els malaguenys abonin una xifra superior a 200.000 euros. El club es remetia a la clàusula de 400.000, però els malaguenys deixaran cedit Tyson aquest curs i això ha permès tancar l'operació.

L'únic pas que falta per fer-ho oficial és que l'Unicaja rebi els resultats de la revisió mèdica de l'aler pivot. Pérez vestirà així la samarreta tricolor aquesta temporada, on està cridat a ser una peça important per a Natxo Lezkano, i l'estiu vinent es tornarà a posar a les ordres d'Ibon Navarro. L'aler pivot de 27 anys arriba en un gran estat de forma després de registrar 16 punts i 9 rebots de mitjana amb el Betis el curs passat.

Pérez convertirà en un dels traspassos més cars de la història del club després del d'Oriol Paulí. 

Informa: Joel Romero

Comparteix:

Grècia posarà de nou a prova la selecció sub-21  Vicky Jiménez es lesiona al turmell esquerre i necessitarà un mes de recuperació