L'UE Santa Coloma s'aferra a l'efecte Calderé per tornar a Europa

www.andorradifusio.ad

L'ex jugador català Ramon Maria Calderé serà l'entrenador de l'Unió Esportiva Santa Coloma la propera temporada. El tècnic ja treballa amb la resta de l'equip per confeccionar una plantilla per tornar a Europa.

Acaba d'arribar però Ramon Maria Calderé, un dels millors jugadors catalans de la dècada dels vuitanta, ja ha tingut temps de veure els tres darrers partits de l'UE Santa Coloma i participar en la doble selecció que ha organitzat el club aquestes properes dues setmanes. "Tenia ganes d'aquesta nova experiència, i l'objectiu és poder tornar a Europa", ha explicat l'entrenador. I ha destacat que "el mes de juny és molt important per fitxar i trobar les peçes ideals pel que volem desenvolupar".

L'equip de Calderé tindrà l'empenta que mostrava l'exjugador del Barça quan es vestia de curt i voldrà jugar al futbol. "El que vull es que l'equip estigui molt ben preparat físicament, perquè després desenvolupa les seves habilitats tècnico-tàctiques."

La setmana vinent l'Unió Esportiva Santa Coloma jugarà un parell d'amistosos contra Inter i Atlètic d'Escaldes. Dos equips que preparen les cites a Europa. L'equip començarà a entrenar a principi d'agost amb una preparació de sis setmanes.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Pere Besolí

Comparteix:

L'Spartan Race dobla els participants amb 5.500, de 43 països Frank Porté, membre de l'equip d'Esports de l'ACA, arriba a la F4 sense passar pels karts