La UE Santa Coloma, campiona de lliga per primera vegada

La Unió Esportiva Santa Coloma és campió de lliga per primera vegada en la història. Els colomencs van empatar contra l'Inter d'Escaldes i s'emporten el títol una jornada abans de tancar la temporada.

A la UE Santa Coloma li valia l'empat per ser campió, però el partit va començar molt coll amunt per als colomencs amb un gol de Marc Caballé al minut cinc. L'Inter d'Escaldes havia fet el difícil i va posar la por al cos dels de Ramon Calderé.

Faysal va estar a punt de fer l'empat amb un xut sec des de fora de l'àrea. Els d'Otger Canals treien profit de totes les accions a pilota aturada i van fregar el segon en una acció embolicada. Al descans, 1 a 0, i tot per decidir.

El pas per vestidors va esperonar els colomencs i al 51, Joaquín Cifuentes aprofitava un refús del porter per marcar a plaer i acostar el títol de lliga. Karim va tenir el segon minuts després, però va perdonar tot sol davant Jesús Coca.

Al final, 1 a 1, i la celebració va traslladar-se a la gespa amb invasió de camp inclosa. No era per a menys, un dels històrics de la lliga ja té el seu títol de lliga.

Informa: Joel Romero