L'últim Trofeu Andros serà el 15 i 16 de desembre

www.andorradifusio.ad

La pròxima edició del Trofeu Andros d'automobilisme sobre gel serà l'última. El promotor i fundador del certamen, Max Mamers, ha comunicat que és el moment de tancar un cicle de 35 anys. El Circuit d'Andorra, que tenia firmats dos anys més de contracte amb els organitzadors, acollirà per tant la darrera visita del campionat el 15 i 16 de desembre, tot i que des de la instal·lació encampadana es confia que hi haurà relleu.

Després de 35 anys, ha arribat el moment d'aturar els motors del Trofeu Andros. Així ho ha explicat el veterà promotor, Max Mamers, que el maig passat va fer 80 anys i que ha estat al capdavant del prestigiós certamen d'automobilisme sobre gel des de l'any 90.  

Durant tres dècades, a banda d'expilots de la Fórmula 1 com Alain Prost, Olivier Panis i Jacques Villeneuve, la competició ha atret cares conegudes de diferents àmbits i també pilots d'altres especialitats, com els ral·lis o el Mundial de MotoGP

El Circuit d'Andorra ha estat un dels escenaris habituals del campionat francès i els dies 15 i 16 de desembre rebrà l'Andros per trentena i última ocasió. S'ha previst una caravana que recorrerà els carrers del poble i una festa per celebrar el punt final a tres dècades.

La instal·lació encampadana tenia firmada aquesta edició i la vinent amb els organitzadors. No s'ha parlat encara del futur, però els responsables confien que l'Andros tindrà relleu amb nous promotors i patrocinadors.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

La Pal Skimo Femení serà puntuable per a la Copa d'Andorra Vicky Jiménez avança a la tercera ronda del torneig ITF de Lousada