El València Basket aixeca l'Eurocup per quarta vegada

El València Basket ha conquerit la quarta Eurocup per a le

El València Basket ha conquerit la quarta Eurocup per a les seves vitrines, després de superar en el tercer i decisiu partit de la final l'Alba Berlin, botxí del MoraBanc Andorra a les semifinals, per 89 a 63.

La Font de Sant Lluís va esclatar quan el capità de l'equip taronja, Rafa Martínez, aixecava el trofeu de campions.

Després d'un mal inici, els de Jaume Ponsarnau es van refer de la del montenegrí Bojan Dubljevic. L'equip valencià va agafar les regnes del partit en el segon quart, al descans dominava de 13 punts i a la segona part es va mostrar molt superior als d'Aíto García Reneses.

La victòria a l'Eurocup garanteix una plaça a l'equip taronja per disputar la propera Eurolliga.

Imatges: Eurocup