ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

VallBanc Santa Coloma i Inter d'Escaldes s'apunten al Gol Solidari

www.andorradifusio.ad

El futbol també es protagonista de la iniciativa Gol Solidari, que fa uns mesos van posar en marxa Ildefons Lima i Juli Sánchez. Els dos futbolistes han aconseguit implicar els respectius clubs, l'Inter d'Escaldes i el VallBanc Santa Coloma, amb unes samarretes que a final de temporada se subhastaran a benefici de dues associacions, Autea i Assandca.

Aquestes són les samarretes que lluiran diumenge els jugadors del VallBanc Santa Coloma i l'Inter d'Escaldes. Se subhastaran a final de temporada i els beneficis es destinaran a dues entitats del país, Autea, l'Associació d'Afectats d'Autisme, i Assandca, l'Associació Andorrana contra el Càncer. "L'important no és només recaptar fons, sinó crear xarxa, conscienciar", insisteix la presidenta d'Autea, Inés Martí. El president d'Assandca, Josep Saravia, celebra "que l'esport estigui al costat de les associacions que ho necessiten i ens puguin donar suport, perquè ens permet tenir molta visibilitat".

Ja fa uns mesos que Ildefons Lima i Juli Sánchez van posar en marxa Gol Solidari i en aquest temps la iniciativa ha recaptat entre 6.000 i 7.000 euros per a projectes relacionats amb la infància. "Estem molt contents de com està anant i dels esportistes professionals que s'hi estan sumant, que els piquem a la porta i de seguida ens diuen que ens ajuden", celebra Juli Sánchez. Ildefons Lima, per la seva banda, ha avançat que el pròxim objectiu és crear la pàgina web per fer les subhastes on es podran trobar les samarretes.

La iniciativa està oberta a la resta d'equips de la lliga Multisegur i el proper a afegir-s'hi serà la Unió Esportiva Santa Coloma.

Informa/imatges: Joan López

Comparteix: