Verdú acaba els entrenaments a la pista Avet on espera tornar per disputar les finals

les darreres proves de Copa del Món de la temporada a band

les darreres proves de Copa del Món de la temporada a banda de les finals a Andorra. L'esquiador està entrenant precisament aquests dies a la pista Avet. Pel que fa a les finals alguns Globus ja s'han decidit aquest cap de setmana. A Andorra també es podria donar una fita històrica, veure com Shiffrin supera el rècord de Stenmark 34 anys després.

Imatges dels entrenaments de Joan Verdú d'aquest dilluns a la pista Avet. L'esquiador ha estat preparant-se en el traçat de les finals de la Copa del Món aquests darrers dies. Verdú ho ha pogut fer en unes condicions cinc estrelles, la pista està impecable en aquests moments. Dimecres ell i el seu equip tornaran a fer les maletes per anar a Kranjska Gora on disputarà l'última i l'antepenúltima cursa de la Copa del Món. En joc una classificació per a les finals d'Andorra que té molt coll avall. Ara mateix és 18è amb 21 punts de marge respecte del 26è, el primer esquiador que quedaria fora de la cita andorrana. 

Els que no faltaran a les finals són les dues estrelles del circ blanc. Tant Marco Odermatt com Mikaela Shiffrin tenen sentenciats el Globus de Cristall de la general. Els de descens també tenen propietari però els dos de supergegant i l'eslàlom masculí es decidiran a Andorra. A les finals d'Andorra es podria produir una fita que tindria una gran repercussió. Shiffrin està a una victòria en Copa del Món d'igualar el rècord d'Stenmark. Aquest cap de setmana a Are disputarà un gegant i un eslàlom. Si no fa el doblet podria superar el rècord a Andorra on està classificada per disputar les quatre disciplines. 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: FAE

Comparteix:

Andorra no tindrà equip de bàsquet als Jocs dels Petits Estats Malta 2023 Fenés afronta amb confiança i ambició la temporada de muntanya després dels grans resultats sobre asfalt