Verdú compartirà l'experiència de la Copa del Món amb joves

www.andorradifusio.ad

Conèixer com és un dia en la vida d'un esquiador de la Copa del Món. Això és el que viuran en primera persona els 34 participants del campus d'esquí sub-14 dirigit per Joan Verdú. 

Pocs dies després de tancar una temporada històrica, amb el segon lloc de les finals de gegant a Saalbach, l'esquiador ha estat aclamat pels joves del grup de tecnificació de la Federació d'Esquí.

Repartits en dos grups, el cap de setmana del 6 i 7 d'abril compartiran una jornada al costat del seu ídol. A banda d'un entrenament a la pista de les Canals d'Arcalís, es posarà atenció a d'altres aspectes, com el menjar, la preparació del material, l'anàlisi de l'entrenament en vídeo i la part mental i de motivació.

"Per a mi és molt bonic poder compartir amb ells totes les experiències que m'han portat fins aquí, a mi m'hagués agradat molt tenir-ho de petit i crec que poden treure-li molt profit. Intentarem replicar les meves rutines d'entrenament, serem tot el meu equip i jo intentant aportar cadascú el seu coneixement en la seva àrea i els nens estan molt motivats".

Joan Verdú, esquiador de la FAE.

 

El campus, que Verdú i el seu equip fan de manera desinteressada, serà gratuït per als 34 participants de tots els clubs del país. 

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

El futur estadi de la FAF, possible solució a l'afer del Nacional L'Ordino fulmina Rueda