Verdú es prepara per a la Copa del Món a Lech

www.andorradifusio.ad

Joan Verdú continua entrenant a Andorra en espera de la seva segona Copa del Món aquesta temporada, el paral·lel de Lech. L'esquiador andorrà ha caigut cinc places a la llista de sortida de la Copa del Món després de no poder puntuar en el debut a Sölden.

L'esquiador andorrà va començar l'any aconseguint el principal objectiu: entrar a la segona mànega. Després no va poder tancar la feina en el segon descens. Potser és injust, però en aquests casos puntues el mateix que l'esquiador que ha acabat el 63è a la primera mànega, zero punts. Altres esquiadors sí que han puntuat i això ha fet caure Verdú cinc places a la llista de sortida de la Copa del Món, en passar del lloc 26 al 31.

Amb tot, hi ha algunes baixes entre els trenta primers i, com va passar a Sölden, segurament acabarà pujant alguna posició per estar dintre els trenta a la propera prova.

Abans farà un paral·lel de la Copa del Món a l'estació austríaca de Lech. L'equip ha hagut d'improvisar una estratègia d'entrenament davant la manca de neu a Suècia. Finalment, dijous aniran cap a Saas-Fee, on faran un bloc de tres dies de supergegant a l'estació suïssa. Acte seguit aniran a Diavolezza per preparar el paral·lel de manera específica. La prova de la Copa del Món es disputarà el dia 13 de novembre.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: FAE

Comparteix: