Verdú renuncia al segon gegant d'Aspen

www.andorradifusio.ad

No ha pogut ser. Joan Verdú també ha renunciat a la segona Copa del Món d'Aspen. L'esquiador no s'ha pogut recuperar amb garanties per prendre part en una cursa d'aquest nivell. L'objectiu és arribar en les millors condicions a les dues darreres curses de la temporada.

En els darrers dies l'esquena de Joan Verdú ha millorat però no prou per participar a Aspen. Així que s'ha optat per ser conservador i no posar en risc un bon final de temporada.

Aquesta temporada, l'esquiador només ha pogut acabar tres curses de nou que s'han fet. Una campanya d'alts i baixos i, de contrastos. Els moments bons han estat de somni i els dolents molt frustrants, sobretot tenint en compte l'estat de forma de l'esquiador andorrà. En les tres úniques proves que ha completat ha trencat el motlle: tercera plaça a Val d'Isere, cinquena a Alta Badia i setena a Schladming. Gràcies a això té garantida la classificació per les finals i a falta del gegant que s'ha de disputar a Aspen continua optant a un dorsal entre el 8 i el 15.

En set dies arriba la penúltima prova del circuit mundial, amb viatge transoceànic inclòs. En 14 les finals a Saalbach.

 

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge cedida: FAE- Agence Zoom

Comparteix:

Incògnites davant el Reial Madrid El CTEO, una instal·lació de referència per als esportistes