Verdú vol tancar demà la classificació per les finals d'Andorra en un dels seus traçats preferits

www.andorradifusio.ad

Joan Verdú té cita aquest dissabte a Kranjska Gora. Un bon resultat el classificaria virtualment per a les finals de la Copa del Món a Andorra. Aquest divendres ha estat entrenant a la localitat eslovena. No ho pot fer en el traçat de la cursa, però s'ha pogut fer una idea de les condicions.

Joan Verdú, esquiador de la FAE, reconeix que té "moltes ganes de córrer en aquesta pista perquè és la meva preferida". Va ser a Kranjska Gora on fa un any va entrar per primera vegada en el top 30 de la Copa del Món. "M'ha anat molt bé fer un petit entrenament" de cara a la cursa de dissabte, senyala Verdú, perquè "la neu amb què vaig estar esquiant a Andorra la setmana passada no té res a veure amb aquesta". Les condicions són completament diferents arran de la pluja dels darrers dies. És també el que opina el seu entrenador, Juan Lago. "Les condicions seran perfectes per fer la cursa" i afegeix que "el Joan té molta confiança en ell". 

Verdú és 18è a la general de la Copa del Món de gegant. Amb un coixí de 21 punts respecte al lloc 26. Les dues curses del cap de setmana a Kranjska Gora seran les últimes abans de les finals. Verdú lluirà el dorsal 22. La primera mànega serà a dos quarts de deu del matí i la segona, a dos quarts d'una del migdia.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: cedides FAE

Comparteix:

Irineu Esteve vol seguir entre els millors a la Copa del Món Mustapha Bundu convocat amb Sierra Leone