Vermella directa a l'Andorra

Derrota del FC Andorra 2 a 0 contra l'Osca. L'expulsi&oac

Derrota del FC Andorra 2 a 0 contra l'Osca. L'expulsió rigurosa de Diego Alende en el minut 27 va condicionar el partit. Eder Sarabia va carregar contra l'àrbitre en roda de premsa.

El duel va començar amb els dos equip amb moltes precaucions. Els tricolors van anar de menys a més. S'estaven vivint els millors minuts de l'equip d'Eder Sarabia quan va arribar l'expulsió de Diego Alende. El central tricolor va aturar la cursa d'Ebong cap a l'àrea. Una falta clara, mereixedora de targeta groga. El davanter blaugrana estava encara molt lluny de la porteria rival i tenia a dos defensors en paral·lel. L'àrbitre no ho va dubtar un instant ensenyant la vermella directa. En la mateixa falta arribaria el 1 a 0 precisament a càrrec d'Ebong. Amb un home menys l'Andorra és va anar fent petit, l'Osca molt solid en defensa esperava oportunitats per sortir a l'atac. A la segona meitat van sentenciar altre cop a pilota aturada amb una jugada assajada de tiralínies.

Sarabia va carregar amb duresa contra l'àrbitre a la sala de premsa amb una declaració impactant, l'Andorra és l'equip que fa menys faltes i te menys grogues i, per contra, és el que te més expulsions. Sigui com sigui la permanència es torna a allunyar, cal oblidar aquest duel i centrar-se en el proper.

L'equip s'haurà de recuperar física i animicament per visitar el Ciutat de València dimecres vinent a les set de la tarda.

Imatge cedida: FC Andorra