Verona obre una nova etapa a les files d'un ambiciós Lidl-Trek 

www.andorradifusio.ad

Després de cinc anys a les files del Movistar Team, Carlos Verona correrà les dues pròximes temporades amb el Lidl-Trek nord-americà. Tot i el canvi d'equip no es mourà d'Andorra, on s'ha convertit en un dels ciclistes residents més veterans. 

Carlos Verona acaba de fer 31 anys i després d'una temporada difícil buscava un nou impuls a la seva carrera esportiva. L'ha trobat en l'ambiciós projecte del Lidl-Trek, que amb el nou patrocinador principal ha fet un salt de qualitat i on el resident espera tenir més llibertat. "Tinc una edat, però encara em queden alguns bons anys per endavant. Tinc aquella maduresa, aquell punt d'experiència... i el ciclisme és un esport de resistència on els anys juguen al teu favor", reflexiona. Celebra també que amb el seu nou equip tindrà "un rol més protagonista del que he tingut amb Movistar". 

Va ser un dels primers ciclistes professionals que van establir-se a Andorra i s'ha convertit en un dels més veterans d'un grup cada vegada més nombrós. Ell va arribar el 2014 i té clar que "ja he fet aquí la meva vida, amb tres fills". 

A les files del Lidl-Trek, Verona coincidirà amb el britànic Tao Geoghegan i l'espanyol Juanpe López, també residents, i amb l'exciclista Markel Irizar, com un dels directors esportius. 

Informa: Joan López 

Imatges: Anna Romagosa i cedides per Carlos Verona

Comparteix:

"La solució més fàcil sol ser la correcta" Aturada l'ampliació del Centre de Tecnificació d'Ordino