Victòria contundent de la selecció de futsal davant Lituània (4-1)

Victòria de pes de la selecció andorrana de futbol sala davant Lituània per 4 gols a 1, en el primer dels dos amistosos contra els de l'est. El triomf dona confiança i continuïtat als tricolors en la preparació del Preeuropeu.

Andorra s'ha adjudicat el primer dels dos amistosos contra Lituània aquest diumenge al Serradells. Els de Xavi de la Rosa s'han mostrat molt agressius tot el partit i han tret profit de les jugades d'estratègia.

Els de l'Est han estat els primers a avançar-se al marcador, després d'una errada en la construcció.

Els lituans han esperat els andorrans a mitja pista i els tricolors ho han aprofitat per generar perill. Arnau ha fet l'empat amb una jugada d'estratègia.

Pocs segons després, novament la pissarra ha donat els seus fruits amb un gol en pròpia porteria. Al descans s'ha arribat amb un 2 a 1 favorable a Andorra.

Al descans, els lituans han estirat línies, però s'han trobat amb un gran Aitor Rubio.

Els tricolors han tret profit de les seves opcions i Gerard Raventós ha marcat el tercer amb un xut ras.

La fortuna i un encertat Aitor han estat claus per mantenir la porteria.

A falta d'un minut per acabar el partit, Omar convertia un doble penal per fer el definitiu 4 a 1.

Aquest dilluns es jugarà el segon dels amistosos previstos a les 12 h també al Serradells. Qui no jugarà és Jona que ha acabat tocat el partit d'avui.

Imatges: Desirée Sala