Victòria del VPC 36-8 davant els Cocodrils de Viladecans

Victòria contundent del VPC 36-8 davant el Cocodrils de Viladecans, en un partit on hi ha hagut dues parts ben diferenciades. Una primera on els andorrans han sigut clars dominadors gràcies al seu domini a la davantera i un joc molt movible. La segona part, on el joc s'ha igualat més, degut a les nombroses imprecisions dels locals, sobretot en el mà a mà.

El partit que enfrontava el primer i segon classificat ja ha començat amb domini andorrà. En el minut tres el VPC intentava un xut a pals que no transformava, però que denotava l'esperit amb què afrontava el partit. Malgrat l'errada inicial, els locals ho han continuat intentant, des del punt on més dominaven, de davantera i en el minut 7, Antonie aconseguia la primera marca del partit i Pep transformava. El marcador assenyalava un 7-0 que cinc minuts més tard s'ampliava amb el 12-0 quan després d'una touche, la davantera del VPC feia la feina perquè Storm, sol, fes la marca. Els visitants no aixecaven el cap, eren superats en tots els aspectes del joc, fins que en el minut 17, transformaven un xut a pals després del cop de càstig. El 12-3 no mostrava el domini local que continuava com una piconadora. En el 26, Espuña tornava a aprofitar-se d'un bon joc de davantera per obtenir la tercera marca per al seu equip i Pep, la pertinent transformació. El 19-3 pujava al marcador. El domini del VPC era total, aprofitant que els Cocodrils de Viladecans estaven completament KO. Abans del descans, Fraissis assolia la quarta marca del VPC i Pep feia pujar el 26-3 amb el qual s'arribava al descans.

A la represa, el VPC ha continuat dominant el partit. Un xut a pals de Pep en el 46 feia pujar el 29-3 i tres minuts més tard Leon obtenia una nova marca per al VPC i Pep la transformació per col·locar el 36-3. A partir d'aquí, el VPC ha canviat la seva manera de jugar, ha començat a cometre moltes imprecisions en el mà a mà i això ho han aprofitat els visitants per fer una segona marca i col·locar el que seria el definitiu 36-8.

L'entrenador del VPC, Dani Raya, destacava que "avui hem tornat a trobar sensacions positives, sobretot a la primera part. La segona ha sigut una mica més complicada."

Amb aquesta victòria, el VPC es col·loca líder de la Divisió d'Honor Catalana. La propera jornada, els andorrans jugaran al camp del Club Rugbi Tarragona.

Informa: Carles Alonso
Imatges: Eric Escabias