Vidosa veu esquiadors amb opcions d'afegir-se a Verdú i Moreno en les finals de Copa d'Europa a Grandvalira

www.andorradifusio.ad

El millor inici de temporada en esquí alpí ha coincidit amb els primers mesos de Roger Vidosa com a màxim responsable tècnic de la federació. El director d'alpí creu que les finals de la Copa d'Europa del març vinent a Grandvalira poden tenir una representació nacional destacada i espera confirmar una tercera plaça per als Jocs de Pequín, que encara no està adjudicada. 

La Federació d'Esquí assaboreix un inici de temporada molt dolç, amb la doble victòria de Joan Verdú en gegant i el top-20 de Cande Moreno en descens a la Copa d'Europa.

El director d'alpí de la FAE creu que fins i tot se'ls hi podrien afegir més representants a les finals del circuit, que Andorra organitzarà el març vinent. 

Abans de les finals de la Copa d'Europa a Grandvalira, arribaran els Jocs Olímpics d'hivern de Pequín. La FAE espera comptar amb una tercera plaça en alpí i Àxel Esteve és el candidat més ben situat per acompanyar Joan Verdú i Cande Moreno, però no l'únic.

Des de la FAE també es destaquen els bons resultats de l'esquiador de l'equip B Bartumeu Gabriel, després de superar una llarga recuperació, i de la jove procedent del programa EBBE, Íria Medina.

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

El FC Andorra i l'Inter d'Escaldes disputaran un amistós el 5 de gener Carola Vila anirà al Tour d'Esquí i té coll avall el debut olímpic