ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La vintena edició de trial a Arinsal reunirà 300 pilots i tindrà un dispositiu especial pel risc d'incendi

www.andorradifusio.ad

Arinsal es manté fidel a la cita amb els 2 dies de Trial, que arribaran aquest cap de setmana a la vintena edició. S'han exhaurit les inscripcions, amb 300 pilots i 100 acompanyants. Entre els inscrits hi ha esportistes reconeguts com Sam Sunderland, Cyril DespresLuc Alphand. Jordi Lestang lidera la representació andorrana.

La prova es desenvoluparà als voltants d'Arinsal, amb 18 zones cada jornada, sis d'aigua, les més atractives. En total serà un recorregut de 42 quilòmetres, en el qual els participants no podran sortir de les zones marcades. S'extremaran les mesures de seguretat pel risc d'incendi i hi haurà motxilles aspersores als controls.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana, Josep Maria Garrallà, assegura que han repartit papers tant al públic com als competidors. "Cada vegada necessitem més informes en l'àmbit mediambiental i és una de les preocupacions que tenim. El que hem fet és passar un paperet a tots els corredors i al públic on se'ls recorda que han de vigilar molt amb el risc d'incendi".

Informa: Sergi Cano
Imatges: Marc Matute - Arxiu RTVA

Comparteix: