ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Vinyes i De la Casa valoren positivament la tornada a la velocitat del Ral·li d'Andorra

Dos dels millors pilots del país, Joan Vinyes i Gerard de

Dos dels millors pilots del país, Joan Vinyes i Gerard de la Casa, han valorat molt positivament  el canvi de format del Ral·li d'Andorra, que en la 51a edició ha recuperat la modalitat de velocitat, per a vehicles clàssics. 

Vinyes i De la Casa van ser primer i segon classificats, respectivament, a la general scratx i la categoria Tribute Velocitat, reservada a vehicles fabricats amb posterioritat a l'any 1990. En el cas de Vinyes, que va pilotar un Seat Ibiza Kit Car amb el seu fill de copilot, feia molts anys que no disputava la prova i s'ha mostrat satisfet amb l'organització i la prova de velocitat. "S'ha demostrat que un ral·li de velocitat es pot fer, amb trams molt macos. L'organització va estar perfecta i penso que inclús es podrien combinar les dues tècniques. Hi ha ral·lis a fora que estan fent velocitat i regularitat a la vegada."

Per la seva banda, De la Casa, que enguany hi va prendre part al volant d'un Seat Córdoba World Rally Car, també creu que la tornada a la velocitat ha estat un encert i es mostra prudent amb la incorporació d'una prova de regularitat. "La regularitat, quan li agafes una mica el fil, també és maca, però ens falta la velocitat".

Informa: Joan López
Imatges: RTVA

Comparteix: