ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Vitali espera quedar-se i seguir millorant la pròxima temporada

www.andorradifusio.ad

Miki Vitali ha anat en línia ascendent aquesta temporada. Amb tot, s'espera més d'un jugador que venia avalat per ser el millor jugador italià al play-off de la Lega l'any passat. Alguns mitjans transalpins el situen de nou a Brescia la propera temporada però amb un any més de contracte l'italià de moment es veu tornant a Andorra.

Al llarg d'aquesta setmana la majoria de jugadors del MoraBanc Andorra aniran abandonant el país. Abans, alguns com Miki Vitali aprofiten per seguir entrenant. Lamenta haver acabat abans d'hora però valora la temporada en positiu. "Tots volíem fer alguna cosa més, però no hem d'oblidar allò que hem fet, guanyar la lliga Catalana, la temporada que hem fet a l'Eurocup... A l'ACB hem fet, potser, una mica menys del que volíem, però al final crec que és una bona temporada", assegura.

Ha fet una temporada de menys a més. Al principi va notar el salt competitiu de la lliga italiana a l'espanyola, "molt més ràpida, més física... Crec que ho vaig pagar una mica al principi. Cada dia vull millorar més", insisteix.

L'aler italià té un any més de contracte. Explica que li agrada Andorra i hi és feliç amb la seva companya. "Cada estiu pot passar de tot, però tinc un altre any i parlarem amb el club", ha manifestat.

Veurem si seguirà fent llançaments al Poliesportiu, del que no hi ha dubte és que tant jugador com club esperen veure una millor versió del transalpí la propera temporada.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix: