El vòlei platja femení busca la medalla a l'Europeu de Petits Països

www.andorradifusio.ad

El vòlei platja torna amb força per preparar l'Europeu de Petits Països que tindrà lloc a Andorra al juliol. A més, l'equip femení també prepara els Jocs dels Petits Estats de l'any vinent.

La pista del Parc Central torna a tenir activitat amb l'arribada del bon temps. El vòlei platja femení ha engegat la preparació per a l'Europeu de Petits Països que tindrà lloc aquest estiu. La parella serà la formada per Mia Pijuán i Andrea da Silva, que es troba als Estats Units formant-se.

S'hi ha sumat Zeynep Ozaney, una jugadora turca resident que podria disputar els Jocs dels Petits Estats. Destaca que fa mesos que treballen la part física "i ara toca la part tècnica". 

Pijuán, per la seva banda, afirma que seran els seus primers jocs. "Estic bastant nerviosa i neguitosa. Són els meus primers jocs, Mai havia fet vòlei platja i és una experiència que algú ho pugui viure tan jove".

A l'Europeu hi ha confirmats nou països i l'objectiu és ambiciós. Segons l'entrenador Geni da Silva, tenen opcions d'assolir coses grans. "Crec que podem treure una medalla. Això també hem de veure el nivell dels equips que vinguin".

Tot plegat servirà per preparar els Jocs. da Silva explica que estan treballant amb les 3 jugadores i que decidirà al mes de maig del 2025 "qui serà la parella dels jocs". Pijuán i Ozaney treballaran tot l'any amb el tècnic, mentre que da Silva ho farà creuant l'Atlàntic.

Aquestes setmanes aprofitaran per polir aspectes tècnics amb la vista posada en la competició, del 18 al 21 de juliol a Andorra.

Informa: Joel Romero
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Verdú, operat amb èxit de l'esquena Sorpresa del Pas de la Casa a la Copa Constitució en eliminar l'Inter a semifinals