"Volem ser els primers a guanyar a Burgos"

www.andorradifusio.ad

El repte de ser els primers. El Futbol Club Andorra visita aquesta tarda de dissabte Burgos amb l'objectiu de guanyar per primera vegada a El Plantío. Per fer-ho, el tècnic recupera Jandro Orellana i Pablo Moreno.

"Volem ser els primers a guanyar a Burgos", així de contundent es mostrava Sarabia abans de jugar aquesta tarda a El Plantío contra el Burgos.

Serà un autèntic duel de contrastos, ja que s'enfronten el millor local contra el tercer pitjor visitant.

Una de les incògnites arribarà des del punt de vista tàctic, perquè el 3-5-2 del Vila-real podria tornar a aparèixer. L'equip guanya en solidesa defensiva i permet alliberar jugadors per dins com Lobete o Álvaro Martín. El tècnic recupera Jandro Orellana i Pablo Moreno, però Rubén Bover i Martí Vilà continuen fora per lesió.

Per la seva banda, els burgalesos tenen clar que la fortalesa defensiva que ofereixen com a locals és la millor manera de contrarestar un equip que domina la pilota com l'Andorra. A més, no es refien de la classificació. "No hi ha res més perillós que un equip necessitat", assegurava el jugador del Burgos, Miquel Muñoz.

Informa: Joel Romero
Imatges: Fernando Montero- Eric Escabias

Comparteix:

A Madrid, sense Tyson Pérez Objectiu: mundial de Hard Enduro