ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El VPC Andorra vol renovar els jugadors de fora per a la temporada vinent

www.andorradifusio.ad

Després del partit de la selecció de dissabte, el VPC Andorra ja comença a planificar la temporada vinent a la Promoció d´Honor francesa. Els tècnics volen mantenir el grup i tractaran d´incorporar joves que ara competeixen fora del Principat.

La selecció va marcar prioritats, però a partir d´aquesta setmana el VPC comença a planificar un nou exercici a la Promoció Honor francesa, l´objectiu del qual serà intentar acostar-se més a l´ascens. El tàndem tècnic que formen Jonathan Garcia i David Kirikàixvili considera cabdal donar continuïtat al grup i al pla de joc. Es vol mantenir el gruix de jugadors i es compta amb els cinc jugadors vinguts de fora que ara mateix té l´equip.

S´espera que el georgià Ramash, que ha destacat als tres quarts, i el seu compatriota Mitchelidze, important a la davantera, puguin rebre ofertes, però de moment els jugadors s´han mostrat predisposats a seguir. El mateix passa amb el tercer georgià, Irakli, i amb els germans Nicolás i Agustín González. Tots ells compaginen feina i rugbi i no veuen malament seguir al país.

L´altre repte dels tècnics és intentar recuperar els jugadors joves que juguen fora del país. Un cas és el d´Ian James, que ja ha debutat amb la selecció absoluta. També comptar amb integrants de la darrera fornada de júniors. L'exercici vinent es perdrà homes com els germans Fité o Paul Alieu, però també s´han de recuperar lesionats de llarga durada com Abelló i Jamrulidze.
Aquest estiu club i federació tornaran a anar de la mà amb un nou repte, el retorn dels sèniors al rugbi-7. L´Europeu arribarà al juliol.

Informa: David Domingo

Comparteix: