El VPC femení es retroba amb la victòria a costa de l'INEF Lleida (34-25)

El VPC femení s'ha retrobat amb la victòria aquesta tarda de diumenge a Prada de Moles davant l'INEF Lleida. Les jugadores s'han sobreposat a la manca d'efectius i han sumat cinc punts davant un rival que s'ha vist superat a la primera part i a la segona no ha pogut remuntar, tot i la superioritat física.

34 a 25. Victòria del VPC femení davant l'INEF Lleida. I això que les jugadores de Dani Raya eren les justes, només 15.

La primera part ha estat clau per explicar el triomf. L'equip ha fet bones combinacions en atac, i en defensa hi ha hagut solidaritat entre les jugadores. L'INEF ha anat sempre per darrere en el marcador i no ha sabut aturar les accions locals. El VPC ha sumat cinc assajos, algun sota pals. Cris ha anotat tres conversions. El 31 a 15 del descans feia presagiar un bon final, però sempre amb la incertesa de quan s'esgotarien les bateries.

A la segona part, l'INEF s'ha apropat amb dos assajos, però Cris ha sentenciat amb un cop de càstig. L'alegria de les andorranes al final del partit estava més que justificada.

El segon entrenador del VPC femení, Jordi Fidalgo, ha destacat el bon partit de les jugadores, tot i que eren les justes. "Complicat perquè solament teníem 15 jugadores, però les 15 que han entrat ho han deixat tot i estem molt contents".  La jugadora Roser Puigbó destacava el bon partit que havien realitzat. "Necessitàvem guanyar a nivell d'emocions i d'actitud, hem sortit a donar-ho tot i molt contentes".

El VPC ha sumat cinc punts, que li aniran molt bé per guanyar confiança a la Divisió d'Honor catalana.

Imatges: Eric Escabias-David Moreno