El VPC no tanca la porta a renegociar el conveni d'ús del Nacional per ajudar el FC Andorra 

www.andorradifusio.ad

El VPC no tanca la porta a una possible pròrroga de l'actual conveni d'ús de l'Estadi Nacional perquè hi jugui el Futbol Club Andorra. Ho ha dit a "La Companyia" el president, Gerard Giménez, que també ha avançat que no es planteja continuar al capdavant del club quan acabi el mandat actual. 

Tot i que el conveni que es va firmar entre les diferents parts marca el juny de 2024 com la data de tornada del VPC a l'Estadi Nacional, des del club es manté una postura dialogant. Gerard Giménez assegura, però, que de moment no s'ha parlat d'una possible pròrroga. 

Sobre el FC Andorra, Giménez explica que "nosaltres com a VPC sempre ajudarem qualsevol esport professional que hagi de créixer dins del país, perquè considero que és un esport que té molts seguidors, públic i crec que ens equivocaríem de no ajudar-los".

En el vessant esportiu, el gran repte és aconseguir l'ascens a la Divisió d'Honor B, una categoria que implicaria semiprofessionalitzar el club, tot i que Giménez creu que es podria mantenir el gruix de la plantilla actual

En aquest sentit, el president del club valora que "hi ha jugadors a Andorra que es mereixen aquesta segona divisió, i no serem un equip que marxarà a segona i tothom serà estranger, tot al contrari, penso que hi haurà una quantitat important de jugadors d'Andorra".

Després de quatre anys com a vicepresident i de tres com a màxim dirigent, Giménez no es planteja renovar el mandat. Considera que han estat set anys complicats de la seva vida, amb molts maldecaps que li han impedit passar més temps amb la família. Se sent "cansat d'estar al capdavant", tot i que no descarta continuar treballant i ajudant al VPC.

Si no canvia d'opinió, convocarà eleccions el gener de 2025 i diu que seguirà treballant per al club, però des d'una segona línia.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix:

Nahuel Carabaña, campió d'Espanya de cross  Noma Noha Akugue i Sarah Iliev, convidades al Creand Andorra Open