El VPC obrirà la lliga sense 14 internacionals

www.andorradifusio.ad

El VPC obrirà aquest diumenge la fase prèvia de la divisió d'honor catalana en quadre, per la coincidència amb el partit de la selecció a Dinamarca. El club va demanar al Cornellà jugar en una altra data, però els catalans no han acceptat. 

14 internacionals del VPC es perdran el partit contra el Cornellà aquest diumenge a Prada de Moles. La coincidència entre la primera jornada de la fase prèvia de la divisió d'honor catalana i el partit de la selecció dissabte a Dinamarca ha deixat l'equip de Dani Raya en quadre. El club va demanar al Cornellà ajornar el partit i li va proposar dues dates alternatives. En els dos casos el VPC es comprometia a jugar a Cornellà perquè el rival s'estalviés la despesa del desplaçament a Andorra. Però els catalans han al·legat que tenien altres compromisos

La Federació Catalana no hi ha intervingut, tot i que aquest estiu va enviar una circular a tots els clubs informant de la situació del VPC, i la junta de Gerard Giménez no ha volgut fer més enrenou. El partit es jugarà diumenge a les 12 del migdia, amb els jugadors del primer equip no convocats i la resta d'efectius del segon equip.

A la llista dels Isards hi haurà tres debutants a Dinamarca i la baixa al cos tècnic de Paul Alieu, que deixarà de compartir banqueta amb Thierry Barbiere per motius personals. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix:

"Això va de marcar gols i ens costa tenir paciència, però quan entri el primer tot anirà bé" "Els rivals han de patir quan vinguin al Poliesportiu"