El VPC venç i convenç davant del Saint Juéry (25-12)

El VPC manté la bona dinàmica i va sumar la segona victòria consecutiva a la Lliga d'Honor d'Occitània, per 25 a 12, davant del Saint Juéry. Els andorrans van capgirar el marcador abans del descans, després d'encaixar 9 punts en tres xuts a pals a l'inici del partit.

Segona victòria consecutiva del VPC i primera a l'Estadi Nacional, en un duel contra el Saint Juéry que no va començar bé per als andorrans. L'equip francès va aprofitar tres cops de càstig per avançar-se en el marcador, 0 a 9. Però la reacció del VPC no es va fer esperar.

El primer assaig arribava després d'una touche guanyada pel VPC a cinc metres de la línia de marca. Toko Goglidze culminava la feina del maul per anotar els primers punts.

El segon assaig es va iniciar en una altra touche, continuada amb força per Edisher Jamrulidze i finalitzada novament per Toko. La transformació de Ramaz Jinashvili posava el VPC per davant, 12 a 9. Abans del descans el mateix Ramaz anotava tres punts més amb un altre xut a pals.

La represa va començar bé per al VPC, que va fer el 18 a 9 en un xut força llunyà de Ramaz. Els punts de la tranquil·litat arribaven en una combinació ràpida dels tres quarts andorrans. Pep Arasanz imprimia velocitat en el tram final i deixava l'oval molt a prop de la línia perquè Lucas culminés el tercer assaig del VPC.

La transformació de Ramaz situava el 25 a 9 en el marcador. El  Saint Juéry només va poder anotar tres punts més en un darrer xut, que feia pujar al marcador el definitiu 25 a 12.

Amb dues victòries en tres partits, el VPC no està acusant el canvi de categoria i es confirma a la part alta de la classificació del seu grup.

Imatges: Pere Besolí-Joan López
Locució: Anna Ginestà