ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Vuelta tornarà l'any vinent, amb una arribada i una sortida d'etapa

www.andorradifusio.ad

La Vuelta tornarà l'any vinent. Serà en la tercera etapa, que començarà amb dues jornades a Barcelona. No es descarta que l'arribada sigui en alt, però com és a l'inici, no serà una etapa amb molts ports. La Vuelta no visitava Andorra des del 2019.

Andorra tornarà a acollir la Vuelta l'any vinent. Ja ho va entreveure el maig passat el ministre de Turisme i el director de la prova en la inauguració d'una escultura commemorativa al coll de Beixalís i ho ha confirmat Jordi Torres a Ràdio i Televisió d'Andorra. El Principat acollirà l'arribada de la tercera etapa de la prova, que començarà el 19 d'agost a Barcelona, amb una contrarellotge per equips. Els carrers de la capital catalana seran també l'escenari de la segona etapa, abans d'arribar a Andorra, en principi, el 21 d'agost.

El ministre de Turisme, Jordi Torres, manifesta que això està ben enfocat. "Estem mirant diferents alternatives i diferents rutes a dins del Principat, però sí la idea és que facin nit aquí a Andorra i que l'endemà també se surti d'aquí a Andorra".

Ser la tercera etapa impedeix que Andorra aculli una jornada de descans, però no es descarta que la meta estigui situada en alt. Això sí, sense grans dificultats orogràfiques. 

Torres esmenta que no es descarta res, només que no sigui una etapa molt dura. "Si és la tercera etapa difícilment poden posar una prova que els hi generi moltes discrepàncies amb la classificació general".

Quant al Tour, que va visitar Andorra l'any passat, Jordi Torres va assenyalar que segueixen insistint a l'organització perquè torni el més aviat possible i no trigui cinc anys com l'última vegada.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Andreij Cristancho-Arxiu RTVA 

Comparteix: