ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'X-Trial dependrà de la possibilitat de disposar d'un 50% de l'aforament

www.andorradifusio.ad

El promotor de l'X-Trial només tirarà endavant l'esdeveniment amb un 50% d'aforament. A hores d'ara, només es permet un 30% i això pot complicar la realització de la prova prevista el 3 d'octubre.

La celebració de l'X-Trial dependrà de l'aforament. El promotor de l'esdeveniment ha comunicat a la Federació de Motociclisme que només es farà la prova si pot haver-hi un 50% de públic al Poliesportiu.

La venda d'entrades és un aspecte vital per a l'organització i la federació s'ha fixat de marge el 31 de juliol per prendre una decisió definitiva.

De moment únicament pot haver-hi un 30% de l'aforament i l'evolució de les mesures serà clau. La previsió era que la prova obrís la temporada el 3 d'octubre.

La presidenta de la Federació Motociclista d'Andorra, Natàlia Gallego, assenyala que "el promotor ja ens ha comunicat que necessita un mínim de 50% d'aforament".

Amb això, explica que si per tema sanitari l'aforament ha d'estar per sota, serà difícil organitzar el campionat, ja que aquest depèn en part de la venda d'entrades.

La federació treballa en diversos escenaris, però ara per ara es manté subjecta als criteris establerts pel Govern.

Informa: Joel Romero
Locució: David Domingo

Comparteix:

3.238.96.184