Xavi Cardelús, tercer a l'Europeu de Moto2

El pilot va pujar al podi del Circuit Ricardo Tormo de Xest, en u

El pilot va pujar al podi del Circuit Ricardo Tormo de Xest, en una cursa on va anar de menys a més.

Primera gran alegria de la temporada per a Xavi Cardelús. El pilot va situar-se aquest diumenge al tercer calaix del podi de l'Europeu de Moto2 al Circuit Ricardo Tormo de Xest, a la Comunitat Valenciana.

Cardelús va patir a l'inici després d'una mala sortida que el va fer perdre algunes posicions. De mica en mica va guanyar ritme i va escalar posicions fins a la tercera posició final, que li permet sumar 16 punts al campionat.

La pròxima cita de l'Europeu de Moto2 arribarà el cap de setmana del 12 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Imatge: Avintia Esponsorama