ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

"La Traviata" d'Andorra Lírica ultima els assajos abans d'una estrena amb 80 artistes a l'ecenari

www.andorradifusio.ad

"La Traviata" ultima els darrers assajos després de 4 mesos de preparació. L’òpera de Giuseppe Verdi s’estrenarà a Sant Julià de Lòria aquest cap de setmana i comptarà amb més d’una vuitantena d’actors.

Encara sense el vestuari i amb la il·luminació per definir, l’assaig d’anit a l'auditori Claror ha servit per posar damunt de l’escenari bona part de la proposta escènica i polir els darrers detalls. El director d'escena, Allex Aguilera, creu que "té tots els ingredients perquè agradi: és un drama on també hi ha molta alegria".

L'espectacle d'una durada de dues hores i mitja està dividit en tres actes. La història gira sobre el personatge de la Violeta, interpretat per l'andorrana Jonaina Salvador, una cortesana famosa a París que trenca amb el seu estil de vida per seguir el seu amor, Alfredo. Jonaina Salvador defineix el seu personatge com "una dona totalment entregada a l'amor". Explica que no hi havia cregut mai fins el final, quan "es troba amb que no és possible". Alain Damas interpreta a Alfredo, que "cau als seus peus (de violeta), però ella és una dona de món i el seu pare no està massa d'acord amb la relació".

El repartiment el completen actors i cantants d'òpera internacionals, però també hi participen tres cantants del cor jove dels Petits Cantors. Una d'elles és la Maria Soler, qui destaca haver après molt treballant amb professionals. "Al mateix temps ha estat dur perquè també vaig a l'escola", ha afegit.

Amb Nikola Takov al piano i Catherine Metayer a la direcció coral, l'òpera compta també amb la participació del Cor de Cambra de les Valls d'Andorra, el cor de joves dels Petits Cantors i l'esbart de Sant Julià de Lòria. L'espectacle tindrà dues úniques funcions, dissabte a dos quarts de vuit i diumenge a les sis de la tarda.

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Jordi Seabra
Locució: Ana Alamán

Comparteix:

3.238.96.184