ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

"Veïns Aldosa" proposa construir l'ETR al bosc de les Paulelles

www.andorradifusio.ad

La Plataforma "Veïns Aldosa" anuncia accions contundents en contra del projecte de construcció d´una subestació elèctrica en un bosc proper a una zona residencial del poble. Els veïns proposen la construcció al bosc de les Paulelles, però Nord Andorrà s'hi oposa.

Els veïns són contundents: el procés que envolta el projecte és poc transparent. Segons els han informat, l´obra suposaria uns 2.000 metres quadrats de construcció i tindria 16 metres d´alçada en una zona natural, al bosc de la Bonarda, a uns 30 metres dels habitatges. Govern els assegura disposar d´estudis que descarten incidències en la salut o el medi ambient, una versió que no satisfà la plataforma.

La plataforma proposa com a alternativa una zona al bosc de les Paulelles, també terreny comunal que asseguren que és més adequada i requeriria menys inversió, però es troben amb la negativa rotunda de Nord Andorrà, menys flexible, segons els veïns, que Feda o el Govern a estudiar possibles canvis.

La plataforma vol implicar altres entitats o associacions amb sensibilitat pel medi ambient. La setmana vinent es reuniran amb Govern i també ho faran amb APAPMA.

Informa: Joan A.Sarmiento
Imatge: Sergi Garcia

Comparteix:

34.238.190.122