ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

10 mesos de presó condicional per un atropellament mortal a la Massana

www.andorradifusio.ad

El Tribunal de Corts ha condemnat un conductor a 10 mesos de presó per imprudència greu ja que va provocar la mort d´una vianant, una dona gran, en fer marxa enrere amb el vehicle. L´incident va tenir lloc fa quatre anys a la Massana.

El 6 d'abril del 2014, un repartidor feia maniobres de marxa enrere al centre de la Massana i, de sobte, va sentir un crit. Llavors va baixar del vehicle i va comprovar que havia atropellat una dona de 64 anys, que va haver de ser traslladada a l'hospital amb traumatisme cranioencefàlic.

Finalment, va morir i es va acusar el conductor d'homicidi per imprudència. La defensa va considerar que hi havia circumstàncies atenuants, en especial que hi havia molta neu en el lloc del sinistre i que la víctima de l'incident va accedir de forma sobtada a la carretera.

El Tribunal de Corts l'ha condemnat a 10 mesos de presó condicional. També se'l priva del carnet de conduir durant dos anys, tot i que se li permet conduir de dilluns a divendres, en horari laboral, perquè pugui mantenir la feina de repartidor.

Informa: Pere Moliné

Comparteix: