ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El 10% dels recepcionistes d'allotjaments turístics han rebut la formació del ministeri

www.andorradifusio.ad

Només un de cada deu recepcionistes d'allotjaments turístics ha rebut formació. Ho ha anunciat la ministra de Turisme durant l'entrega de diplomes del tercer curs d'informadors turístics.

La tercera edició de la formació per habilitar-se com a informador turístic feta el passat mes de novembre ha culminat aquest dilluns amb l'entrega dels diplomes a la vintena de participants del curs.

Recentment, el ministeri de Turisme també ha format 87 professionals que desenvolupen tasques en la recepció d'allotjaments turístics. Des de la seva creació ara fa tres anys a demanda dels mateixos guies turístics, han pres part en el curs 61 participants.

En alguns casos, la formació serveix per a ampliar els coneixements de professionals en actiu. És el cas d'Inka Bellés, que és guia de muntanya i membre d'AGAMA. Diu que li agrada molt "compartir amb els turistes la nostra història, cultura i tradicions".

A aquesta formació hi tenen accés totes les persones vinculades directament o indirectament amb el turisme i la cultura. Íngrid Blanc és tècnica de Cultura i Patrimoni del comú d'Andorra la Vella i assegura que el curs "enriqueix la meva formació".

Les temàtiques tractades aborden aspectes que poden sorprendre els visitants al país. Bellés apunta a la Cultura, que "és potser el més desconegut pels turistes i la nostra tasca és ajudar a que es difongui".

El curs impartit pel Govern, a través dels ministeris de Turisme, d'Educació, Cultura i Medi Ambient, es fa en col·laboració amb les associacions de guies turístics i d'agències de viatges.

Informa: Sílvia Mestre Imatge: Desirée Sala

Comparteix:

3.238.70.175