ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

17 contagis nous mentre el brot de l'escola andorrana d'Escaldes s'estén entre els alumnes

El nombre de contagis de coronavirus augmenta amb la detecci&oacu

El nombre de contagis de coronavirus augmenta amb la detecció de 17 contagis en les darreres 24 hores. Aquest petit repunt té relació amb el brot a l'escola andorrana de primera ensenyança d'Escaldes-Engordany, que s'ha estès entre els alumnes de cinquè.

Per aquest motiu durant la jornada d'aquest dimecres un total de 53 persones, entre alumnes i professors, s'han sotmès a proves diagnòstiques per detectar possibles positius.

Tot i això, el ministre de Salut ha assegurat que aquesta situació no és preocupant, ja que continua sense haver-hi cap ingressat ni a planta ni a la Unitat de Cures Intensives de l'hospital i els casos actius se situen en 80, només 4 més que aquest dimarts.

Així, els casos totals se situen en 15.209, mentre que ja són 14.999 les persones que han superat la malaltia. Tampoc s'ha hagut de lamentar cap defunció, que es mantenen en 130.

Quant a la campanya de vacunació, des de l'inici ja s'han adminsitrat un total de 103.962 vacunes, de les quals 53.804 són primeres dosis, 49.906 segones i 252 terceres. 

Roda de premsa completa amb l'actualització sanitària i posterior al consell de ministres: 

Informa: Redacció 


 

Comparteix: