ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

200 padrins celebren al coll de la Botella la jornada de la Gent Gran Activa

www.andorradifusio.ad

La Massana acull aquest dimarts una nova edició de la jornada de la Gent Gran Activa. Una activitat promoguda pel COA, la Federació de Gent Gran, els set comuns i el ministeri d'Afers Social, que reuneix els padrins amb l´objectiu de promoure l´activitat física i la interacció social.

Més de 200 padrins celebren la tercera edició de la jornada de la Gent Gran Activa al coll de la Botella. Els participants han desafiat el mal temps, tot i que finalment no han pogut fer totes les activitats previstes.

Des de primera hora del matí padrins vinguts de diferents casals i llar de jubilats del país, han encetat una nova jornada de la Gent Gran Activa a l'estació de Pal. Les activitats s'han iniciat amb una Master Class de zumba a l'aire lliure que ha servit d'escalfament i posteriorment han agafat forces amb un esmorzar conjunt.

L'objectiu, "fomentar la gent gran activa. Està molt bé que facin activitats, que caminin, ballin, facin gimnàstica, els manté actius i millora el seu estat general", com explica la consellera de Benestar Social i de Gent Gran del comú de la Massana, Francesca Guerrero, satisfeta per la participació. Seguidament tot i la inestabilitat del temps s'ha seguit amb la programació prevista, un passeig fins a la Taça, jocs d'orientació i jocs d'habilitat aptes per a tots els públics.

A mig matí la pluja ha augmentat i ha obligat a suspendre les activitats a l'aire lliure, que s'han substituït per d'altres a l'interior del nou edifici del coll de la Botella. Finalment hi ha hagut un dinar de germanor de tots els assistents.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Enric Fernández

Comparteix: