Uns 2.000 tornejos aquest cap de setmana a l'11è Saló del videojoc

www.andorradifusio.ad

Inaugurat l'onzè Saló del videojoc al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany on fins diumenge s'espera que passin uns 6.000 visitants de totes les edats, però sobretot amants dels jocs en suport digital. Com a novetat d'enguany, els jocs per a telèfon mòbil.

Amb cinc jocs diferents Andorra Telecom ha volgut incrementar l'aposta per la realitat virtual en la vessant lúdica. Aquest tipus de tecnologia, amb aplicacions en diferents camps, va ser un dels èxits de l'edició anterior del Saló del videojoc.

L'esperit d'aquest saló, en el qual també col·labora el comú d'Escaldes-Engordany, és familiar i als 150 punts de joc distribuïts per tot l'espai hi ha propostes des dels 3 anys.

Els responsables del saló recorden que són estrictes quant a la normativa dels mínims d'edat a l'hora d'accedir a un joc i "si hi ha jocs que són per majors de 18 anys, són per majors de 18 anys, tant pel que fa als tornejos com al joc", diu el director d'Andorra Telecom, Jordi Nadal. No obstant, Nadal ha recalcat que aquest any s'han afegit molt jocs i "des dels 4 o 5 anys es pot jugar".

Els jocs per a telèfon mòbil són una altra de les propostes noves del saló, que espera acollir uns 6.000 visitants, aproximadament els mateixos que en edicions anteriors. Una quantitat més que suficient per als organitzadors, que consideren que el Saló del videojoc, després d'onze edicions, està ben consolidat.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Txema Galilea

Comparteix:

Estudiants, docents i investigadors andorrans podran fer estades a la Universidad del Pacífico del Perú El director general d'Andorra Telecom defensa les tarifes actuals i el monopoli