El 2018: L'any de David Aguilar

www.andorradifusio.ad

Han passat tres setmanes des que David Aguilar de la mà del Punt de Trobada rebia la seva última adquisició, una nova grua de Lego Technic per poder fer realitat el nou repte construir-se la seva quarta pròtesi, la MK-4.

Aprofitant l'aturada universitària, on el David està cursant biotecnologia, ha passat uns dies a casa amb la família per sorprendre'ls amb un nou disseny.

Construïda amb 900 peces i en un temps rècord, tan sols 8 hores, la nova pròtesi és una versió millorada de l'antecessora, més lleugera, més funcional i més estètica, i és que la pinça que li permetia agafar els objectes s'ha transformat en aquest darrer invent en una mà amb cinc dits.

Reconeixement internacional

Els avenços li han valgut guanyar-se el reconeixement d'alguna de les fires tecnològiques més importants del món, rebre felicitacions de la mateixa marca de peces de construcció i, fins i tot, poder explicar el seu cas i els seus avenços en un bon nombre de conferències arreu del món. Aprofitant aquestes dates en David ens ha enviat una felicitació pel nou any.

En David encara té reptes majúsculs que espera que es puguin fer realitat, el seu somni és poder dissenyar pròtesis, imprimir-les en 3D per tal que estiguin a l'abast de totes aquelles persones que les necessitin.

Informa: Hèctor Romance
Imatges cedides: David Aguilar

Comparteix:

Ordino vol trobar una utilitat a l'hotel Casamanya i el Centre de congressos el 2019 L'elevat cost de l'habitatge i del nivell de vida, un problema en augment per trobar personal