Durant el 2022 hi ha hagut menys talls de llum però de més durada

www.andorradifusio.ad

Aquest any hi ha hagut un 40% menys de talls de llum, però amb un lleuger increment del temps en què no hi ha hagut subministrament respecte del 2021. Són dades recollides a la memòria de FEDA, que també posa de manifest una baixada del grau de satisfacció dels clients.

Al llarg d'aquest any els clients han tingut un 40% menys de talls de llum, però de més durada. La mitjana del temps sense subministrament s'ha situat en 16,84 minuts, la qual cosa representa un lleuger increment respecte de l'any passat. En total aquest any hi ha hagut 22 talls per intervencions programades, el 69% del total. A més, hi ha hagut deu talls per incidents.

La memòria de FEDA també recull les dades de satisfacció dels clients, un 7,8 de mitjana, inferior al 8,3 del 2021. El primer semestre de l'any el preu de l'electricitat s'ha situat entre els més competitius d'Europa. Així, per als clients domèstics, el preu mitjà de l'electricitat a la Unió Europea ha estat un 77% més car.

Informa: Agència ANA

Comparteix:

El sector de l'oci nocturn constata que hi ha parròquies que ja no donen llicències per a locals de nit El Palau de Gel inaugura rocòdrom