Uns 2.300 alumnes participen en les formacions de l'IEA a les escoles

www.andorradifusio.ad

Uns 2.300 alumnes dels tres sistemes educatius han participat en el centenar de formacions que ha impartit l'Institut d'Estudis Andorrans aquest curs escolar. Entre elles sessions sobre els riscos naturals i l'assetjament escolar.

L'Institut d'Estudis Andorrans ha informat que les demandes de formacions a les escoles ha augmentat i que per aquest motiu estan treballant per generar recursos en diferents formats que serien més útils com a suport a l'aula.

Durant el curs escolar 2019-2020 han impartit 113 sessions a les quals han assistit 2.300 alumnes. Hi ha hagut diferents temàtiques com els episodis de riscos naturals ocorreguts a Andorra i l'assetjament escolar.

A tall d'exemple a segona ensenyança s'han impartit 34 formacions sobre l'afectació dels estereotips, els prejudicis i els rumors, amb la participació de 739 alumnes.

A més, al llarg del curs escolar des del Centre d'Estudis de la Neu i la Muntanya (CENMA) s'ha presentat a les escoles un nou projecte de ciència ciutadana en què treballen, Phénoclim, que consisteix en l'observació d'algunes espècies vegetals de muntanya.

Informa: Agència ANA/Pere Moliné
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

Més de 100 conductors donen positiu en alcohol o drogues en la darrera campanya de la policia La Volta als Ports conscienciarà sobre la donació d'òrgans