Uns 3.000 infants passen per l'aquaparc d'Andorra la Vella a l'estadi Joan Samarra

www.andorradifusio.ad

Uns 3.000 infants han passat pel parc aquàtic instal·lat a l'estadi Joan Samarra Vila. El comú d'Andorra la Vella cataloga d'èxit la rebuda d'usuaris i no descarta mantenir aquesta oferta lúdica l'estiu que ve. Per al 2021 també s'espera que les piscines exteriors dels Serradells estiguin disponibles. L'1 de setembre continua sent la data prevista per iniciar els treballs de reconstrucció.

Inflables, aigua i més aigua. L'estadi Joan Samarra Vila ha acollit per segon any consecutiu l'aquaparc d'estiu que tancarà aquest dissabte. Des del 14 de juliol, 3.000 infants han passat així aquests dies de molta calor.

El balanç que fa el comú és tan clar com l'aigua. El conseller d'Esports i Joventut d'Andorra la Vella, Alain Cabanes, el qualifica "d'èxit" i remarca que aquest any "s'ha millorat perquè hem pogut crear dos espais lúdics on els nens han trobat més activitats respecte l'any passat".

L'aquaparc s'ha hagut d'adaptar en temps de coronavirus. Es limita la capacitat màxima de l'espai i es fan quatre torns diaris d'un màxim de dues hores. A més de la limitació de l'aforament, la higiene dels espais és una de les mesures que es tenen en compte per evitar la propagació del virus.

La responsable de l'aquaparc, Laia Lara, explica que a cada canvi de torn es desinfecten totes les instal·lacions. Dediquen un quart d'hora a la desinfecció  amb lleixiu i aigua "d'inflables, jocs i tot el que puguin tocar els nens".

Els treballs de reconstrucció de les piscines dels Serradells començaran en unes setmanes. El comú espera que l'any que ve puguin disposar de nou de les instal·lacions del centre esportiu i combinar-los amb el parc aquàtic de l'estadi comunal.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Educació eleva el llindar d'ingressos per facilitar l'accés a les beques a l'ensenyament superior Ordino recuperarà la fira del bestiar mig segle després