30è aniversari d'Andoflora

www.andorradifusio.ad

Andoflora celebra el trentè aniversari amb novetats al programa. Un circuit floral, observació del cel, gastronomia amb flors i un reconeixement als pioners.

Del 10 al 12 de maig torna Andoflora a la Massana. En aquesta edició se celebren trenta anys des de la creació i el comú ha inclòs força novetats i un pressupost més generós. S'ha decidit vincular la fira amb el segell starlight i organitzar observacions del cel tant diürnes com nocturnes. Més relacionat amb les flors, s'ha fet un circuit floral pel nucli antic amb 14 creacions. A més, es farà un reconeixement als pioners a la farga Rossell. 

La consellera de Dinamització Comercial massanenca considera que l'àmplia participació d'establiments i particulars ha fet que la cita estigui "plenament consolidada". Amb tot, Bet Rossell reconeix que després de 30 anys "cal fer coses noves".

A banda de les 25 parades i els foodtruck a la plaça de les Fontetes, s'ha potenciat la part gastronòmica amb 27 establiments de la parròquia que oferiran postres i tapes amb flors. Durant els tres dies hi haurà actuacions en directe de músics, bandes i Dj del país. 

Informa: Pilar Candel

Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Mig centenar d'alumnes sense plaça a batxillerat Reclam per tenir tribunals especialitzats en violència de gènere