40 anys i la família creix

www.andorradifusio.ad

El Llop de la Senyoreta serà la propera incorporació dels gegants de Sant Julià de Lòria. Es tracta de la primera figura al país que traurà foc per la boca i veurà la llum per la festa major de la parròquia.

Sant Julià de Lòria comptarà amb una nova figura per als seus gegants. Es tracta del Llop de la Senyoreta, una bèstia de 2,5 metres de llarg i 4 d'alt que es convertirà en la primera a treure foc a tot el país.

És un disseny de Sergi Mas que està elaborant el seu fill amb la intenció de brindar homenatge a l'artista andorrà. "Ha de ser lleuger i resistent. Estem en les darreres fases", explica l'artista.

Un procés que s'està duent a terme conjuntament amb l'escola d'art, on s'està elaborant la indumentària del llop. "Hem intentat ser el màxim de respectuosos amb el disseny del Sergi Mas", reconeix la professora de l'escola d'art, Carme Rovira.

El comú de Sant Julià ha destinat 12.000 euros i està previst que vegi la llum per la festa major de la parròquia, on serà un element important per celebrar els 40 anys dels gegants. Aquesta figura servirà per completar la llegenda de la Dama Blanca, ja que la parròquia compta amb el Rei Moro i la Dama Blanca entre els seus gegants.

Informa: Héctor Aza
Imatges: Èric Mompel

Comparteix:

Un preu consensuat per als pisos de lloguer assequible, petició dels arquitectes Objectiu: "trinxar els cotxes"