ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

"50 anys en dansa" omple l'auditori

www.andorradifusio.ad

L’Esbart Laurèdia ha celebrat els cinquanta anys en dansa amb un nou espectacle, aquesta nit, a l’Auditori Claror. L'acte ha servit per posar punt i final a l’ampli ventall d’activitats celebrades al llarg d’aquest 2013.

Per commemorar el mig segle del naixement de l’entitat, l'Esbart Laurèdia ha demostrat el valor de la seva trajectòria. La funció, "50 anys en dansa" és precisament un repàs per la història de l’esbart amb “passat, present i també mirant cap al futur”.

En total, entre cos de dansa, veterans i antics dansaires, han pujat a l'escenari gairebé un centenar de persones de totes les edats. Ahir també hi va participar la Coral Rocafort.

Per l'esbart, la gràcia d’aquest espectacle és que han gaudit cada dia, en tots els assajos. El director està especialment agraït perquè ha pogut dirigir persones que no coneixia i que havien estat vinculades a l'entitat abans que ell hi arribés.

L’Esbart Laurèdia va fer la primera actuació durant la Festa Major de l'any 1963 i l’espectacle d'aquesta nit ha volgut demostrar què ha representat l’esbart més enllà de la música: la difusió dels valors com a entitat social, cultural, i sobre tot, humana.

Informa: Rubén Carcellé Imatges: Judit Pedrós Locuta: Toni Vila

Comparteix: