60.000 vehicles conformen el millor pont de Tots Sants mai registrat

www.andorradifusio.ad

L'arribada de turistes pel pont de Tots Sants ha sigut massiva. Segons Mobilitat, han entrat prop de 60.000 vehicles en només quatre dies. Bona part dels visitants han estat turistes francesos.

Tots Sants ha sigut el millor pont de quatre dies que s'ha registrat mai. Així ho valora Mobilitat, que xifra en 60.000 els vehicles que han entrat al país entre dissabte i dimarts. Les bones dades es donen, en part, per la gran acollida que ha tingut el festiu per part del turista francès, que ha vingut en massa, no només a comprar al Pas, sinó també a visitar parròquies centrals. 

El director de Mobilitat, Jaume Bonell, detalla que els ha sorprés bastant els vehicles que han entrat al Principat desde França i Espanya.

Generalment, una entrada massiva de vehicles està acompanyada de grans retencions. En aquest cas, s'han concentrat a Canillo per culpa d'unes obres. Des de Mobilitat, però, treuen ferro al tema i creuen que són molèsties puntuals. Ara estan centrats en el pont de la Puríssima i en un dispositiu especial que permetrà acollir un gran nombre de cotxes sense grans afectacions a la carretera. 

Cal destacar que totes aquestes xifres es complementen amb les sensacions dels hotelers. Tot i no tenir encara les dades tancades, les associacions destaquen que ha sigut un pont com els d'abans de la pandèmia. El millor de tot, asseguren, és que es preveu una tardor igual de bona.

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

El PS proposa que els lloguers s'apugin com a màxim un 25% de l'increment salarial L'anàlisi: Què implica una nova pujada dels tipus d'interès?